Sesong 2018/19 INFO

Sesongen er godt i gang. Her er et par påminnelser til alle medlemmene våre.

Sesong 2018/19 INFO

Det er artig at mange går kretsrenn, og det ser ut til at det gror godt blant de minste. Husk, alle renn arrangeren på dugnadsbasis, og alle klubbene har frivillige som ønsker å lage best mulige opplevelser for ungene på renn. Når vi deltar på renn, heier vi på alle og tar godt vare på alle løperne på tvers av klubbene. For at arrangøren kan gjøre avvikle rennet på en god måte, er det svært viktig at ALLE melder på via terminlista og INNEN FRISTEN. Etterpåmeldinger kan koste ekstra, og klubben vidrefakturerer ev ekstraavgift til løperen det gjelder. Når en ikke kan møte, er det viktig å gi beskjed til arrangøren, helst med en sms eller mail snarest mulig. Rennavgift der en løper ikke møter uten at det gitt beskjed til arrangøren, viderefaktureres også. 

Styret i 2018/19:

Erling Eiterjord (styreleder) eiter@online.no

Bård Kristiansen (økonomi) ba-kri2@online.no

Dorothea Blix (informasjon, sportsadmin) dorothea.blix@gmail.com

Elin Haugland (arrangement) elceha@online.no

Lisbet B Leite (dugnad) Lisbeth.leite@yahoo.no

Sportslig leder er Tor-Erik Bakke to-eb@online.no

Dugnad: Alle må påregne noe dugnadsarbeid ifm skogsrydding på Bestemorenga, Barnas Idrettsdag og andre inntekstbringende dugander, som er avgjørende for å drive gruppa. Inntektene for noen av dugnadene blir delt mellom gruppa og utøver som stiller. Informasjon om dette kommer i mail i forkant. Dessuten blir alle pålagt oppgaver i forbindelse med skirenn som klubben arrangerer. Her trenger vi flere nøkkelpersoner, som kan tenke seg å bidra i tidtakerteamet, som starter, løypevakt mm. Ta kontakt med noen i styret om du synes det høres ut som noe for DEG.

I vedlegg 1 finner dere en oversikt over støtte til reiser til nasjonale renn (NM junior/ senior, NNM, NC junior/senior, Hovedlandsrenn, evt internasjonal deltakelse, støtte til Team). Reisestøtte utbetales kun mot innlevering av reiseregning innen gitt frist.

Langrennsgruppa har flere sponsorer som skal profileres under renn. Det forplikter løperne til å brukke rett antrekk, og det er en forutsetning for å ha rett til reisestøtte. Alle løperne skal i alle renn gå med IIL langrenn sin lue/ pannebånd med COOP-logo. Fra 13-årsalderen skal alle løperne også ha IIL overtrekksdress med sponsorlogo på renn inkl oppvarming og premiering. Av juniorløperne forventes dessuten at de bruker IIL racingdress. Sponsorlogo trykkes på bekledning hos Sport1. 

Hos vår samarbeidspartner Sport1 på Stormyra får medlemmer i langrennsgruppa gode rabatter og ikke minst kyndig hjelp når det gjelder valg av ski. I vedlegg 2 ligger det samarbeidsavtalen der dere finner de ulike rabattene. Robert Helgesen plukker ski i slutten av september, og de som ønsker å få målt ski og bestille, bør gjøre det i løpet av uke 35 og 36. 

Bestilling av IIL-bekledning via TrimTex sin webshop skjer i løpet av høsten og i god tid før jul! Pass på at dere legger ut klær og skiutstyr som er for liten på IIL langrenn kjøp og salg på fb. Gjenbruk er viktig og bra! Et par brukte ski er ofte bedre enn nye, og klær kan brukes i mange sesonger av yngre løpere (OBS! Den gamle typen IIL dresser er selvsagt lov å bruke, bare dere får trykt på aktuelle sponsorer hos Sport1.)

Styret ønsker alle langrennsglade medlemmer en super sesong!

DBL