Sesong 2019/20

Nå er sesongen i full gang i alle aldersgrupper.

Sesong 2019/20

Her finner dere viktig informasjon for sesongen. OBS! Artikkelen oppdateres de nærmeste ukene med ny, aktuell informasjon. I infoskrivet som ligger ved som pdf, finner dere en oversikt over rutinene for det meste ifm å gå skirenn for Innstranda IL.

Levering av klærne som ble bestilt hos Trimtex skal skje i god tid før jul. Klubben har dessuten kjøpt inn noen ekstra luer og panneband for salg.  

Vi minner om at løpere fra klassen 11 år bør skaffe seg tidtakerbrikke. Alle fra 13-årsklassen skal ha egen personlig brikke. Dere finner mer informasjon og linken til emit på Skiforbundet sine sider. I flg produsenten sin hjemmside skal alle brikkene med serienummer lavere enn 3 673 870 byttes ut i løpet av 2019 da batteriet kan bli flatt. 

Skilisens for sesogen 2019/20 betales siste uke i september. Dere finner betalingsinformasjon i mindrett, og alle som har hatt lisens fra før skal ha fått mail om dette fra forbundet. Dersom du er 13 år eller eldre og ikke har fått beskjed om å betale lisens, ta kontakt med dorothea.blix@gmail.com

Klubben ønsker alle løpere, fra de yngste som begynner i høst til de eldste som satser i byen eller i Meråker, en god start i sesongen!

Info 2019/20

reisestøtte

Roger B Leite