Bestemorenga rulleskiløype er offisielt åpnet

Forrige helg deltok løpere fra Finnmark i nord til Nord-Trøndelag i sør på den offisielle åpninga av Bestemorenga skistadion sitt nye rulleskianlegg.

Del av en "unik anleggshelg"

Ordfører i Bodø, Ida Pinnerød, foretok snorklipping, etter at både Bodø kommune, entreprenørene, Nordland skikrets og vertsklubbene for rulleskirennet, IIL og Tverlandet IL, hadde holdt taler i et mildt sagt hustrig vær på søndag.

Ca 50 deltakere fra 11 til 70+ år deltok så i rulleskirennet. Det ble flotte premier takket være mange lokale sponsorer, deriblant rulleski til vinnerne i alle klassene. Vår samarbeidspartner Sport 1 Sporthuset Bodø stilte med låneski.

Norges skipresident Erik Røste uttaler at åpningen på Bestemorenga var del av en "unik anleggshelg" i Norge. Og det gjør ikke noe at et fantastisk dronebilde av anlegget (takk, Sebastian Loraas) er brukt som illutrasjonsfoto på NSF sine hjemmesider. 

Og ikke minst: Det var veldig artig å arrangere renn og fest sammen med naboene, Tverlandet IL ski. Dette skal gjentas! Takk til alle som har bidratt!

PIJ/Bodø kommune
offisiell åpning
PIJ/Bodø kommune
sponsorer
Disse har sponset rulleski som premie til vinnerne i alle klassene!