w

Coop Cuprenn og Telenorkarusell den 29. januar. Meld deg på HER:

Takk for oppmøte og stor innsats hos løperne og dugnadsgjengen under Coop-cuprenn og Telenorkarusell i dag 22. januar under nydelig forhold! Resultatlista vedlagt Neste renn om 1 uke, 29.januar. Merk: start Coop-cuprenn kl 18:00! Telenorkarusellen går som vanlig.

04.01.201909:12 Dorothea Blix 2

Telenorkarusell er en barneskiløype uten tidtaking, der alle kan gå så mange runder de orker. Påmelding gjøres via lenken, gjerne for alle renn samtidig, men det er også mulig å melde seg på hvert renn enkeltvis. 

Coop-cuprenn er renn på tid for barn fra 8 år. Her må en melde på for hver gang, da vi lager startlister for hvert renn med utgangspunkt i påmelding.

Det koster 100kr per renn, 50% rabatt for søsken nr 2, 3 osv (også på tvers av Telenorkarusell og Coop-cuprenn) Påmelding på alle Telenorkarusell samtidig koster 300.-, dvs at en får ett renn "gratis". Også her får søsken nr 2, 3 osv 50% rabatt.

Påmelding HER: Telenorkarusell

Påmelding HER: Coop Cuprenn 29.januar - klassisk

Vedlagt finner dere også dugnadslista for alle rennene. Den er sendt på mail, og som vanlig bytter dere internt, dersom noen er forhindret å møte på oppsatt dag.

Dugnadsliste coop-cuprenn og Telenorkarusell
Resultatliste Coop-cuprenn 22.januar