Resultatliste Coop-cuprenn 12. februar

Takk for flott oppmøte til Coop-cuprenn og Telenorkarusell i 2019. Resultatliste12.februar er vedlagt som pdf.

Coop-cuprenn og Telenorkarusell
04.01.201909:12 Dorothea Blix 2

Telenorkarusell er en barneskiløype uten tidtaking, der alle kan gå så mange runder de orker. Påmelding gjøres via lenken, gjerne for alle renn samtidig, men det er også mulig å melde seg på hvert renn enkeltvis. 

Coop-cuprenn er renn på tid for barn fra 8 år. Her må en melde på for hver gang, da vi lager startlister for hvert renn med utgangspunkt i påmelding.

Det koster 100kr per renn, 50% rabatt for søsken nr 2, 3 osv (også på tvers av Telenorkarusell og Coop-cuprenn) Påmelding på alle Telenorkarusell samtidig koster 300.-, dvs at en får ett renn "gratis". Også her får søsken nr 2, 3 osv 50% rabatt.

Dersom noen skulle glemme å melde innen fristen (mandag kl 18 for Coop-cuprenn og tirsdag kl 12 for Telenorkarusell) er det mulighet for etterpåmelding til tidtakeriil@gmail.com senest kl 17 på renndagen. Etterpåmelding koster 150.-. Det er ved etterpåmelding ikke garantert at det plass i klassen.

Påmelding Coop-cuprenn 12. februar - klassisk

Påmelding Telenorkarusell 12. februar

Vedlagt finner dere også dugnadslista for alle rennene. Den er sendt på mail, og som vanlig bytter dere internt, dersom noen er forhindret å møte på oppsatt dag

Dugnadsliste coop-cuprenn og Telenorkarusell

Resultatliste Coop-cuprenn 22.januar

Resultatliste Coop-cuprenn 29.januar

Resultatliste 5.februar (11 år og eldre)

Resultatliste 12.februar