Resultatliste Coop-cuprenn 12. februar

Takk for flott oppmøte til Coop-cuprenn og Telenorkarusell i 2019. Resultatliste12.februar er vedlagt som pdf.

Coop-cuprenn og Telenorkarusell

Telenorkarusell er en barneskiløype uten tidtaking, der alle kan gå så mange runder de orker. Påmelding gjøres via lenken, gjerne for alle renn samtidig, men det er også mulig å melde seg på hvert renn enkeltvis. 

Coop-cuprenn er renn på tid for barn fra 8 år. Her må en melde på for hver gang, da vi lager startlister for hvert renn med utgangspunkt i påmelding.

Det koster 100kr per renn, 50% rabatt for søsken nr 2, 3 osv (også på tvers av Telenorkarusell og Coop-cuprenn) Påmelding på alle Telenorkarusell samtidig koster 300.-, dvs at en får ett renn "gratis". Også her får søsken nr 2, 3 osv 50% rabatt.

Dersom noen skulle glemme å melde innen fristen (mandag kl 18 for Coop-cuprenn og tirsdag kl 12 for Telenorkarusell) er det mulighet for etterpåmelding til tidtakeriil@gmail.com senest kl 17 på renndagen. Etterpåmelding koster 150.-. Det er ved etterpåmelding ikke garantert at det plass i klassen.

Påmelding Coop-cuprenn 12. februar - klassisk

Påmelding Telenorkarusell 12. februar

Vedlagt finner dere også dugnadslista for alle rennene. Den er sendt på mail, og som vanlig bytter dere internt, dersom noen er forhindret å møte på oppsatt dag

Dugnadsliste coop-cuprenn og Telenorkarusell

Resultatliste Coop-cuprenn 22.januar

Resultatliste Coop-cuprenn 29.januar

Resultatliste 5.februar (11 år og eldre)

Resultatliste 12.februar