Kjøp brukt!

Mens vi venter på snøen - se også forrige innlegg - kan vi med fordel se om ungene er vokst ut av utstyr som andre kan ha glede av, eller om det behøves lengre ski, større sko eller nye staver...

Kjøp brukt!

I kjølevann av flere innlegg i media om viktigheten av å holde utstyrspress lavt, gjentar vi også her vårt ønske om at flest mulig kjøper brukt, og selger utstyr som ungene er vokst ut av.

Kostnader og miljøaspektet er viktig også for rekruttering. En annen ting er at brukte ski som er godt behandlet mange ganger kan være bedre enn helt nye, som en gjerne må "gå inn" før de er best mulig. IIL har en kjøp-og-salg gruppe på facebook, der flere legger ut utstyr jevnlig, og mange også etterspør klær eller ski. Styret oppfordrer alle medlemmer om å bli med i gruppa. Der finner vi alt fra gamle ski som duger til treningspar, til racingski som en juniorløper er vokst ut av, dessuten klubbklær og skisko. Og om det blir en stav til overs etter uhellet, så er det ingenting i veien for å gå med to ulike staver, om en får tak i samme lengde brukt.

Brukt er bra! 

Hilsen, styret i IIL langrenn!

DBL