Klubbklær, lisenser og emitbrikker

Nå er det på tide å fornye skilisensen for sesongen 2018/19.

Klubbklær, lisenser og emitbrikker

Det er blitt sendt mail til alle medlemmene i langrennsgruppa om bestilling og innlogging i webshopen, der vi bestiller våre klubbklær. Webshopen er nå stengt, og forventet levering av klærne er i uke 47. 

Lisensen for 2018/19 må fornyes, og alle som har hatt lisens før, finner betalingsinfo i løperens profil i minidrett. Lisensen må tegnes fra dagen løperen fyller 13 år. Løpere som ikke har hatt lisens før er nå lagt inn i systemet, og skal ha fått en mail med betalingsinfo. Lisensen fungerer som forsikring på renn og trening, og gjelder fra 1.oktober (eller dagen den er betalt) til 30.september. Finner du ikke noe i din profil, ta kontakt med dorothea.blix@gmail.com

Dere finner mer og oppdatert informasjon om lisenser og priser på kretsen sin hjemmeside. Det er også sendt mail til aldersgruppene det gjelder.

Alle løpere fra 11-årsklassen (født 2008) og eldre skal ha sin personlige tidtakerbrikke. Dere finner mer om dette, samt linken til bestilling, på Skiforbundet sin informasjonssideside. Der står det også hvilke serienumre som trenger nytt batteri eller må byttes ut ila kalenderåret. 

Eva Marie Sølberg
DBL