Om Allidrettsskolen

Allidrettsskolen er et tilbud for barn mellom 6 - 11 år og er organisert gjennom skoleklassene ved Mørkvedmarka og Mørkvedbukta skole.

Allidrettsskolen
Til påmelding

Tilbudet kjennetegnes ved

  • At barna trives
  • At det utvikler barna fysisk, psykisk og sosialt
  • Opplæringen er tilpasset barnets alder, utvikling og behov
  • Treningstilbudet foregår i ulike bevegelsesmiljøer for eksempel i sal, vann og ute med sikte på å utvikle kreativitet og allsidig bevegelseserfaring.
  • Friluftsaktiviteter har stor plass
  • Treningen er lekbetont

I alderen 6 – 7 år skal lek og allsidighet prege tilbudet. Aktiviteter med krav til grunnleggende motoriske ferdigheter som å gå, krype, løpe, hoppe, balansere, kaste, gripe, fange, henge har en sentral plass. Aktivitetene skal variere med ulike redskaper og miljø. Det betyr at en bruker nærområdet ute, er inne i sal og i svømmehall. Aktivitetene dette første året vil være alt fra hinderløype, sangleker, skilek, tradisjonsleker, lek med ball etc. Når barna blir større vil allsidig aktivitet med sikte på opplæring og innføring i ulike idretter bli det sentrale.

Gruppene blir satt sammen etter hvilken klasse barna tilhører. Om det ikke skulle være nok barn fra en klasse setter vi sammen gruppen etter hvilket hus de går på. Barna trener en gang i uken gjennom hele skoleåret. Oppstart for 1. klasse skjer normalt i oktober inne i sal, men vi oppfordrer de nye trenerne til å starte med uteaktiviteter etter skolestart.

Trenerne er foresatte som ønsker å være trenere. For at belastningen ikke skal bli bare på en voksen har hver gruppe  2 – 4 trenere. Dette gir også trenerne bredere erfaringsgrunnlag, fleksibilitet og felleskap. Til de som blir trenere vil nødvendig opplæring bli gitt. Så hvorfor ikke bli trener og få gjort unna dagens trim samtidig med ditt eget barn ☺

Treningsavgift

Treningsavgiften til idrettskolen er 100,- (medlemsskap i klubben)

Påmelding

Vi har elektronisk påmelding og det er viktig å fylle ut alle feltene. Klikk HER for å gå til påmeldingen.

Har du spørsmål? Send mail til barneidrett@iil.no

Inspirasjon:

Her er en liste med nyttige lenker til aktiviteter som kan brukes.