OFFISIELL OVERREKKELSE FRA NFF NORDLAND

NFF Nordland v/Christian Didriksen overrakte Innstranda IL de synlige bevis på sertifiseringen som Kvalitetsklubb nivå 1

Kvalitetsklubb nivå 1
23.06.202121:01 Kjell Nilsen

Underveis i Innstranda IL`s flotte fotballskole kom NFF Nordland på klubbesøk med de synlige bevisene på at Innstranda IL er blitt Kvalitetsklubb nivå 1. 
Tusen takk til alle som har bidratt i Innstranda IL i arbeidet for å bli Kalitetsklubb nivå 1, og til alle dere som står på hver dag for at barn, ungdom og voksne skal kunne spille fotball i klubben.
Vi takker også NFF Nordland for et veldig godt samarbeid i arbeidet mot å bli sertifisert som Kvalitetsklubb nivå 1, og ser frem til videre klubbutvikling sammen med dere. 

Werner Jusnes
, click to open in lightbox

Mangfold - Artig - Utvikling - Respekt

Mangfold - Artig - Utvikling - Respekt

Innstranda IL (IIL) er blant Nord-Norges største idrettslag, stikkord er mange medlemmer, stor bredde, høy aktivitet, store arrangement og idrett for alle.

IIL er et fleridrettslag med mange ulike tilbud og rom for alle. Gruppene som utgjør Innstranda IL er: Allidrettsskole, Basketball, Fotball, Håndball, Idrett for utviklingshemmede, Langrenn, Paraidrett, Skiskyting og Volleyball. 

MANGFOLD - ARTIG - UTVIKLING - RESPEKT