FRANK AAS FIKK IIL SIN HEDERSPRIS 2020 ⚽️

NF (Nordlands Framtid, Avisa Nordland)-fatet gikk vel fortjent til Frank Aas...

03.06.202122:12 Torbjørn Ludvigsen

Her er litt av begrunnelsen som valgkomiteen fremførte.

Frank Aas har lang fartstid i Innstranda idrettslag. Han flyttet til Mørkved i 1989 og ble raskt med som aktiv i klubbens A-lag og senere også som trener.
Etter hvert ble Frank trener for sin sønns lag i alderbestemt fotball. Han var også innom sin datters fotballag. Alt dette i Innstranda idrettslag.
Videre har han vært sportslig leder fotball i mange år og er fremdeles medlem av sportslig utvalg.
Frank er en glitrende "tribune coach" for A-laget. Denne rollen har han delvis i dag også for juniorlaget. Kniper det om så stiller vinneren av NF-fatet også inn som trener for a-lag og juniorlag..
Til slutt nevnes Tine fotballskole der han har vært bidragsyter i en mannsalder. Og selvfølgelig barnebarna og deres fotballspilling.... ⚽️❤⚽️
Imponerende CV og vel fortjent pris.

 

GRATULERER!

, click to open in lightbox

Mangfold - Artig - Utvikling - Respekt

Mangfold - Artig - Utvikling - Respekt

Innstranda IL (IIL) er blant Nord-Norges største idrettslag, stikkord er mange medlemmer, stor bredde, høy aktivitet, store arrangement og idrett for alle.

IIL er et fleridrettslag med mange ulike tilbud og rom for alle. Gruppene som utgjør Innstranda IL er: Allidrettsskole, Basketball, Fotball, Håndball, Idrett for utviklingshemmede,    Langrenn, Paraidrett, Skiskyting og Volleyball. 

MANGFOLD - ARTIG - UTVIKLING - RESPEKT