NY AKTIVITET PÅ MØRKVED - ALLIDRETTSSKOLEN

Allidrettsskolen som har tatt over etter barneidrettsskolen har til nå vært en stor suksess. Hele 71 1.klassinger fra Mørkvedmarka og Støver (nesten alle!) er i år påmeldt:-)

ALLIDRETTSSKOLEN
03.11.202015:20 Torbjørn Ludvigsen

Allidrettsskolen -en kjempesuksess!
Allidrettsskolen som har tatt over etter barneidrettsskolen har til nå vært en stor suksess. Hele 71 1.klassinger fra Mørkvedmarka og Støver (nesten alle!) er i år påmeldt Allidrettsskolen. 1 time hver uke tilbyr vi aktivitet i hall, svømming, klatring, padling, turning og annen aktivitet. Målet er at alle skal være med. Derfor er tilbudet helt gratis. Og vi strekker oss langt! Når vi har tidlige timer som i klatrehallen, henter vi dem med minibuss på skolen og frakter dem trygt til klatrehallen. Det vil vi gjøre også til andre aktiviteter som arrangeres før middag.

HVORFOR GJØR INNSTRANDA IDRETTSLAG DETTE?

Som idrettslag føler vi et sterkt ansvar for at barn og unge skal ha et så trygt og godt tilbud som mulig i vår bydel. Innstranda idrettslag har et samfunnsansvar for å tilrettelegge for aktivitet og steder barn kan boltre i.
OG ALLE DERE ER MED! Gjennom dugnader som for eksempel loddsalg bidrar hver og en av dere til satsingen på barn og unge. Jeg håper dette motiverer. Ditt bidrag hjelper! Ikke bare for ditt barn, men for alle vennene hans og hennes også 😊

, click to open in lightbox

Mangfold - Artig - Utvikling - Respekt

Mangfold - Artig - Utvikling - Respekt

Innstranda IL (IIL) er blant Nord-Norges største idrettslag, stikkord er mange medlemmer, stor bredde, høy aktivitet, store arrangement og idrett for alle.

IIL er et fleridrettslag med mange ulike tilbud og rom for alle. Gruppene som utgjør Innstranda IL er: Allidrettsskole, Basketball, Fotball, Håndball, Idrett for utviklingshemmede, Langrenn, Paraidrett, Skiskyting og Volleyball. 

MANGFOLD - ARTIG - UTVIKLING - RESPEKT