DET BLIR DESSVERRE IKKE ARRANGERT BODØ CUP I AUGUST

Trist nyhet for fotball-Bodø: – Det er med tungt hjerte vi avlyser!

Bodø Cup 2020 avlyses

Koronaviruset fortsetter å kreve sitt. Nå er nok et arrangement avlyst.

Det kommer frem i en pressemelding fra Jan-Erik Åseng: 

IK Grand Bodø og Innstranda IL har i dag med tungt fotball-hjerte besluttet å avlyse årets Bodø Cup på grunn av restriksjonene som følge av korona-situasjonen.

Turneringen skulle etter planen avvikles siste helga i august i Bodø, og det var ventet over 200 lag, og av disse er over 50 utenbys.

Myndighetene har signalisert at det ikke åpnes for arrangementer med  mer enn 200 deltakere frem til 31. august, noe som gjør gjennomføring av et arrangement som Bodø Cup svært vanskelig.

Vi har ventet i det lengste og vurdert situasjonen fortløpende for å se om det kunne bli noen åpninger for å kunne gjennomføre turneringa. Selv om utviklingen er positiv, og samfunnet stadig åpnes mer og mer, er det store usikkerhetsmomenter i forhold til gjennomføring av et såpass stort arrangement som Bodø Cup.

Alle påmeldte lag kontaktes og informeres om avlysningen, og alle lag vil selvsagt få refundert innbetalte påmeldingsavgifter.

Vi håper at barne- og ungdomsfotballen kommer i gang som normalt så fort som det er tilrådelig ut fra et smittehensyn, og så lover vi at vi skal lage en enda bedre turnering til neste år, og ønsker alle velkommen tilbake da.