Sulland Nyttårscup takker...

14.01.201914:43 Torbjørn Ludvigsen

Sulland Nyttårscup 2019 er historie, og vi i arrangementskomiteen takker alle spillere, lag og trenere for flott innsats og bidrag til at turneringa gjennomføres på en sportslig god måte. Takk også til alle som stilte på dugnad-uten dere hadde vi ikke fått til slike flotte arrangementer for våre barn og ungdom. Takk også til våre sponsorer, en helt avgjørende støtte for å kunne gjennomføre turneringa. Til slutt, stor takk til alle dommere som bidro i helga, dere gjorde en flott innsats og uten dere hadde vi i hvert fall ikke kunnet gjennomføre turneringa-KEEP UP THE GOOD WORK👍⚽️ Alle sammen-velkomnen tilbake til neste år⚽️👏👏

, click to open in lightbox

Mangfold - Artig - Utvikling - Respekt

Mangfold - Artig - Utvikling - Respekt

Innstranda IL (IIL) er blant Nord-Norges største idrettslag, stikkord er mange medlemmer, stor bredde, høy aktivitet, store arrangement og idrett for alle.

IIL er et fleridrettslag med mange ulike tilbud og rom for alle. Gruppene som utgjør Innstranda IL er: Allidrettsskole, Basketball, Fotball, Håndball, Idrett for utviklingshemmede, Langrenn, Paraidrett, Skiskyting og Volleyball. 

MANGFOLD - ARTIG - UTVIKLING - RESPEKT