Treningsgruppe for de yngste

Over nyttår setter vi gang med trening for barn i 1. og 2. klasse (født 2011 og 2012), og håper at mange skiglade barn (og voksne) har lyst til å bli med i IIL langrenn.

Trening for 1.+ 2.-klassinger
06.12.201816:13 Dorothea Blix 2

Vil du bli med på morsom og god trening ute sammen med andre? Vi skal leke, hoppe og sprette både med og uten ski på beina.

Fortrinnsvis på Bestemorenga. Treningen avsluttes med god kveldsmat og koselig prat på Bestemorstua.

Oppstart er 8.Januar («Meld på» ditt barn innen 4.januar 2019 til Trond Vegard per mail, slik at vi vet hvor mange som kommer.)

Tidspunkt: Tirsdager kl.17.45-19.15 (med kvelds etter trening). Fra 22.januar er det 4 tirsdager med cuprenn, der vi oppfordrer alle å være med.

Hvor:Bestemorenga

Ansvarlig: Trond Vegard Seivåg, tvs@iil.no og Heidi Mørkved

Utstyr: Lavterskel, de skiene du har og gjerne staver. Vi prøver å skaffe låneski hvis du ikke har egne. Funksjonelle klær, lett å bevege seg i.

Forventning: Medlemskap i klubben. En liten pengesum til kveldsmaten.

Ta kontakt med Trond Vegard på 911 76 811 eller tvs@iil.no for spørsmål og påmelding.

DBL
, click to open in lightbox
Morten Kilen
, click to open in lightbox

Mangfold - Artig - Utvikling - Respekt

Mangfold - Artig - Utvikling - Respekt

Innstranda IL (IIL) er blant Nord-Norges største idrettslag, stikkord er mange medlemmer, stor bredde, høy aktivitet, store arrangement og idrett for alle.

IIL er et fleridrettslag med mange ulike tilbud og rom for alle. Gruppene som utgjør Innstranda IL er: Allidrettsskole, Basketball, Fotball, Håndball, Idrett for utviklingshemmede, Langrenn, Paraidrett, Skiskyting og Volleyball. 

MANGFOLD - ARTIG - UTVIKLING - RESPEKT