10 Foreldrevettregler i håndball

Velkommen til håndballfamilien!

Som forelder til en håndballspiller blir du en naturlig del av det lokale håndballmiljøet. Det er viktig for spilleren, laget og treneren at du er positiv og stiller opp, og sammen ønsker vi å oppleve trivsel, hygge og spenning. 

10 foreldrevettregler i håndball

  1. Bli en støttespiller! Møt opp trening og kamper, og vær med i heiagjengen – barna ønsker det!
  2. Vær positive og lojal- gi oppmuntring til alle spillere i både medgang og motgang, barna vokser på det!
  3. Gjør ditt ytterste for at samtalene ved kjøkkenbordet og på kveldene handler om lagets- og spillergruppens beste!
  4. Ikke spør hvor mange mål den håpefulle scoret under trening og kamp, men heller hva spilleren fikk til for seg og laget sitt. Mestringsfølelse er en viktig faktor for trivsel og utvikling!
  5. Vær Mor og Far/Mamma og Pappa, trekk fram det positive, ikke vær analytiker med fokus på det som gikk feil. Husk at det er barnet ditt som spiller håndball – ikke du!
  6. Se til at spilleren spiser sunn og ernæringsrik mat, og får nok søvn til å restituere kropp og sinn!
  7. Respekter trener/lagleders bruk av spillere og de valg som blir tatt!
  8. Støtt dommerne - ikke kritiser dommeravgjørelser! Det er som regel ungdom som gjør sitt beste for at andre barn og ungdom skal ha en arena for sin idrett.
  9. IIL Håndball’s trenere og ledere har en plan og et mål for at ditt barn skal få best mulig utvikling i forhold til sine målsetninger og treningsiver.
  10. IIL Håndball med sine frivillige gjør sitt ytterste for å tilbringe viktige år av barne- og ungdomstiden. Vis at dere setter pris på at ditt barn velger å delta her og tilby din hjelp!

Trygghet, trivsel og glede er grunnpilarene. Det å sammen takle medgang og motgang er en viktig utfordring. La oss sammen utvikle et håndballmiljø der travle, trygge barn trives.

Følg Innstranda Håndball på Facebook

Innstranda IL Håndball

Under menyvalget "Grupper" finner du undergrupper for hvert av lagene våre. Be om å bli medlem.

Relaterte artikler