Spiller Adrian Gudvangen om årets sesong og veien videre

Intervju

Intervju med A-lagsspiller Adrian Gudvangen (midtbanespiller, 1998-modell)

I denne artikelen finner du et intervju med A-lagets midtbanespiller Adrian Gudvangen. Her snakker han litt om årets sesong og veien videre. Han står per dags dato med 34 offisielle kamper og 12 mål. 3 av målene kom i årets sesong 2021.

Tanker om årets sesong:

Årets sesong ble sånn som vi hadde sett for oss. Tøffe kamper hele veien og flere lag som ville være helt med til siste spark på ballen. Vi hadde et mål (opprykk) og det målet nådde vi. Sesongen startet vi bra og vant flere nøkkelkamper. Både Grand og Sandnessjøen ble slått 2-1. Kampen mot Mosjøen ble et utrolig kjipt tap 5-4, der vi følte oss snytt for en del poeng. Men vi beviste i resterende kamper at vi ville være med og vant til slutt serien på målforskjell, forteller Gudvangen.

Han forteller også at laget har tatt steg i forhold til mentalitet og hvordan man skal oppføre seg og spille i henhold til det nivået de nå har rykket opp til. Dette har vært svært bra legger han til.

Tøffe motstandere

Mange hadde før årets sesong Mosjøen og Fauske/Sprint som favoritter i årets 4.divisjon. Mosjøen ble som forventet en tøff motstander for IIL og tapte på målforskjell, mens Sprint havnet på en skuffende 5. plass, med 4 seire og 5 tap.

Gudvangen forteller at Mosjøen og kanskje spesielt Fuaske/Sprint som favoritter var en spådom helt bak mål. Hvor det kom fra visste han ikke og ville heller ikke vite det. Han forteller også at det var en skuffende sesong av Fauske/Sprint og at han hadde forventet de med helt der oppe blandt topp 3. 

Neste sesong

På spørsmålet om neste sesong forteller han: Neste sesong kommer til å bli utrolig spennende. Det kommer til å kreves disiplin og spillere som er profesionelle i alt de gjør. Det blir gøy å prøve seg på et nytt nivå!

Tiden frem mot seriestart

Gudvangen sier at de neste månedene kommer til å bli helt avgjørende. Treningsmengde og kvalitet er to hovedpunkter som man ikke kommer foruten. Vi må rett og slett lage en plan som alle spillere er inneforstått med, slik at dette blir tatt i bruk under kamp. Han mener nøkelen ligger i å skape en klokkeklar identitet, før han avslutter med "HEIA IIL!"

Roar Wiik (Bodø Nu)