Intervju med styremedlem og oppmann Jacob Andersen

Intervju
02.12.202110:03 Simon Berg Jacobsen

Intervju med Jacob Andersen. (Styremedlem og oppmann for IIL Fotball Herrer)

 I denne artikkelen har vi tatt en liten prat med herrelagets oppmann Jacob Andersen. 

Årets sesong 2021

Da vi spurte Jacob om hva han syntes om årets sesong, svarte han:

Årets sesong har vært enestående. De mål vi satte oss for 2 år siden, både organisatorisk og sportslig er nådd. 

Dette med en klar referering til herrelagets opprykk til allnorsk 3. divisjon.

Sigve Eiterjord (midtbanespiller, 2003-modell)

Videre forteller han om spilleren Sigve Eiterjord, som han mener har tatt de største stegene sportslig sett det siste  året. Som 2. års junior har han utviklet seg til å bli en målfarlig midtbanespiller, som er vanskelig å komme utenom når lagoppstillingen vurderes forteller Jacob. 5 mål på en halv sesong gjør at Sigve ligger som nummer to på toppscorelista, bak Sam Archer med 8 mål. Dette viser at 2003-modellen virkelig har fått det til å løsne denne sesongen.

Sesongen 2022

Der forteller han at å styrke støtteapparatet og det økonomiske fundamentet blir viktig samt, øke kavlitet og kvantitet i trening ytterligere opp et nivå. Dette for å kunne matche oss mot bedre motstandere neste sesong. 

Spillerlogistikk

Det har vært noen hendvendelser fra spillere som ønsker å prøve seg hos oss og vi forventer flere frem mot seriestart. Dog vil vi være veldig nøye på at eventuelle nye spillere skal passe vår profil. Dette for å ikke skyve ut like gode lokale spillere. Jacob forteller også at IIL er en breddeklubb med mål om å utvikle lokale spillere, der målet er å stabilisere seg i 3. divisjon. Innenfor dette prosjektet er spillerprofil en nøkkel. Personlighet og ferdigheter er faktorer som kommer til å bli nøye vurdert for å skape best mulig tropp, samt trenings- og kamphverdag. Til slutt forteller han at klubben ikke vil være fremmed for å gå i dialog med andre klubber om eventuelle spillere som de mener passer inn i profilen.

Bilde av Jacob Andersen

Martin Andersen (Bodø Nu)

, click to open in lightbox

Treningsavgift fotball herrer

Treningsavgift fotball herrer
Treningsavgiften er kostnaden for å delta på et lag og skal dekke utstyr, seriespill (påmelding, forsikring, dommerutgifter etc.), banedrift sommer og vinter, klubbhus, garderober, vedlikehold, administrasjon. Treningsavgiften er tilpasset det tilbudet man får og varierer derfor både på årstrinn og nivå. 

Innstranda benytter seg av systemet Superinvite til treningsavgifter for at dette skal bli enklere og bedre for spillere, foreldre og administrasjonen. Her betaler du med et hvilket som helst visa eller kredittkort.

 

Betal her for fotball herrer