Opprykk for A-laget!

3.DIVISJON 2022
30.11.202111:47 Martin Andersen

Sesongen 2021

Da er en kort men intens sesong over for vårt A-lag. De kronet først sesongen med seriegull i 4.div HESA. Deretter ventet to kvalikkamper mot Harstad IL. Der ble det 3-0 tap på Mørkvedia og 2-0 i Harstad

Men håpet om opprykk til 3. divisjon var ikke over. 3 av 4 lag fra nordland skulle få muligheten til å rykke opp i år og dermed gjenstod det en kamp. Den skulle spilles på nøytral bane mellom Innstranda og Krokelvdalen fra Tromsø.

Kampen ble grei skuring for gutta fra Mørkved og de vant kampen konfortabelt 4-0. Dette etter scoringer av: Emil Olsen (1-0), Siem Tesfay (2-0), Jan Kristensen (3-0) og Emil Olsen (4-0).

Dette betyr at våre gutter fra Mørkved spiller allnorsk 3.divisjon på lia neste år!

Heia IIL

Treningsavgift fotball herrer

Treningsavgift fotball herrer
Treningsavgiften er kostnaden for å delta på et lag og skal dekke utstyr, seriespill (påmelding, forsikring, dommerutgifter etc.), banedrift sommer og vinter, klubbhus, garderober, vedlikehold, administrasjon. Treningsavgiften er tilpasset det tilbudet man får og varierer derfor både på årstrinn og nivå. 

Innstranda benytter seg av systemet Superinvite til treningsavgifter for at dette skal bli enklere og bedre for spillere, foreldre og administrasjonen. Her betaler du med et hvilket som helst visa eller kredittkort.

 

Betal her for fotball herrer