Gratulerer så mye til J13 laget og G13 laget som skal spille Kretsfinale lørdag 31.10

J13 og G13 er klare for kretsfinale 31.10

Sesong 2020 har vært noe preget med Covid restriksjoner og noe senere start av seriespill. Denne sesongen har både guttelaget og jentelaget i 13 årsklassen vunnet serien og er nå klare for kretsfinale lørdag 31.10.

Guttelaget kan enten møte Rana eller Mosjøen som blir avgjort den 24.10.

Jentelaget møter enten Brønnøysund eller selfors. Dette blir klart i kveld (15.10)

Kampene blir streamet på AN.

Klubben gratulerer spillere og trenere for kretsfinale og ønsker de masse lykke til.

Vi spurte trenerne hvordan de opplevde serien i år:

Trenere for J13:

Sesongen 2020 har vært noe spesiell med Covid restriksjoner, men med et godt samarbeid med G13 og J14 har jentene fått trent bra i hele sommer og høst. Målet for sesongen var å spille god fotball og ha det artig. Etter en litt kjedelig åpningskamp, løsnet det for jentene som surfet inn resten med seiere og 53 -13 i målforskjell. Nå gleder vi oss til å spille kretsfinale og synes det er ekstra stas at vi kan gjøre det sammen med G13. 

Trenere for G13:

Årets sesong ble jo «som alle vet» meget spesiell mtp. den situasjonen vi har vært i og fortsatt er i.

Kan jo innlede med at vi som mange andre lag og klubber er utrolig takknemlig for den jobben kretsen har gjort for å tilrettelegge for seriespill i år også, på tross av alle de utfordringene og restriksjonene man må forholde seg til og ikke minst etterleve. Godt jobba til de!

Vi i Innstranda G13, har i årets sesong deltatt med lag i begge nivåer/ avdelinger i Salten.
Vi har en god tropp og en kjempebra bredde i kullet. Har også i stor grad fått til et meget bra samarbeid på tvers av kullene i G12 og J13, med så mye hospitering som mulig, både i kamp og på trening:)

På trenersiden er vi en gjeng med engasjerte hjelpetrenere og har en hovedtrener som virkelig imponerer med høyt kunnskapsnivå og formidlingsevne som bidrar til stadig utvikling i gruppen.

Summen av dette samt fantastiske ressurser blant foreldre har virkelig bidratt til en god sportslig prestasjon i avd. 2 og en knallsterk prestasjon i avd. 1, som endte med seriemesterskap! Utrolig stolte av guttan å jentan vårres!

Gleda oss kjæmpemasse til kretsfinale og fortsettelsen:) Heia IIL!