Her legges det ut informasjon for Innstranda ifm koronasituasjonen.

Oppdatering 01.04-20:

Norges idrettsforbund har i dag, sammen med helsedirektoratet tydeliggjort sine retningslinjer i forbindelse med organisert idrett. Idrettsforbundet utfordrer nå de ulike særforbundene til å lage regler for aktivitet innenfor sin idrett. Vi anbefaler at hver gruppe i Innstranda idrettslag avventer sin aktivitet til disse foreligger.

koronasituasjonen og treninger

På bakgrunn av helsemyndighetenes føringer i den vanskelige koronasituasjonen ber Bodø Kommune og Norges fotballforbund at all organisert trening opphører med umiddelbar virkning og ut april 2020.

Det vil si at Innstranda stopper ALL aktivitet i barne-og ungdomsfotballen ut april.

Innstranda kommer til å følge kommunens og NFF's råd videre, og vil oppdatere informasjonen dersom det kommer endringer fra Bodø kommune og NFF.

Oppdatering 01.04-20:

Norges idrettsforbund har i dag, sammen med helsedirektoratet tydeliggjort sine retningslinjer i forbindelse med organisert idrett. Idrettsforbundet utfordrer nå de ulike særforbundene til å lage regler for aktivitet innenfor sin idrett. Vi anbefaler at hver gruppe i Innstranda idrettslag avventer sin aktivitet til disse foreligger.

Oppdatering 13.03:

Presisering vedrørende aktivitet i NFF Nordland og viktig informasjon fra NFF

Her finner du presisering fra krets angående vår aktivitet og viktig informasjon vdr. Konornavirus fra NFF

NFF Nordland henstiller til alle klubber og lag om at man forholder seg til de til enhver tid gjeldende retningslinjer fra statlige og kommunale myndigheter. Ytterligere informasjon som gjelder gjennomføringen av sesongen 2020 i Nordland vil bli lagt ut på våre nettsider og distribuert til klubbene etter hvert som det er klart. 

Ta vare på deg selv og hverandre i denne perioden. Dette er den viktigste dugnaden vi noen gang har stilt opp på og den gjelder for alle! Dette skal vi klare og sammen er vi sterkere!

Det er mye informasjon som kommer ut, og det blir oppdateringer time for time. Vi forstår at det kan oppleves hektisk og uavklart. Vi ber alle være tålmodig og lese informasjonen som kommer fortløpende. Under her ser du foreløpig presiseringer rundt all aktivitet i regi av vår krets.

NFF Nordland vil i denne perioden ha hjemmekontor. Idrettens Hus på Aspmyra hvor vi har våre kontor vil være stengt for besøkende ut april eller til annen beskjed blir gitt.
Alle i administrasjon er i jobb og tilgjengelig på mobil og e-post. 
Her finner du kontaktinformasjon.

NM-kvalifisering senior menn
Alle spilte og kommende kvalifiseringskamper til NM utgår. Lagene til NM vil velges ut på bakgrunn av tabellplassering/poeng på de ulike nivåer i sesongen 2019. Totalt skal 128 lag delta i NM, og NFF sentralt vil senere komme med flere detaljer om gjennomføringen av selve NM-turneringen for menn.

NM-kvalifisering Telenor Cup (G16/J16/G19/J19)
Alle kamper utsettes på ubestemt tid. Det vil komme nærmere informasjon når situasjonen er mer avklart, om hvordan denne turneringen skal gjennomføres.

KM Cup senior (menn og kvinner)
1.runde i KM Cup vil bli flyttet til slutten av mai. Kampene blir omberammet og de involverte lagene vil få melding om nytt kamptidspunkt. Resten av rundene justeres utover i sesongen.

Seriespill senior (menn og kvinner)
De første serierundene som opprinnelig er satt opp før 1. mai blir omberammet og flyttet til et senere tidspunkt. Vi vil når situasjonen er mer avklart sende ut informasjon om nye kampdatoer. Seriestart for seniorfotballen i Nordland vil bli tidligst helgen 1.-3.mai. 

Seriespill ungdom
Seriestart for disse klassene (13-19 år) blir tidligst helgen 1.-3.mai og uken etter. Allerede utsendte terminlister med kamper som starter før dette vil bli justert. Nye terminlister som sendes ut vil ivareta dette. Terminlistene legges ut å blir tilgjengelige i app min fotball og via vår hjemmeside etter hvert som de ferdigstilles. Normalt vil alle være ferdigstilt innen 1.april. Vi forutsetter da at det ikke kommer nye tiltak fra myndighetene som påvirker dette.

Seriespill barn
Seriestart for barnefotball (6-12 år) blir tidligst helgen 1.-3.mai og uken etter. Terminlistene for sesongen planlegges offentliggjort medio april

Kurs, møter, samlinger
Alle kurs, møter og samlinger som er satt opp i perioden nå og ut april er avlyst. Alle deltakere på kurs er/blir informert på mail av oss og på kursene vil vi komme tilbake til nye datoer når det er mulig.

Årsmøte i klubbene
Det er mange av våre klubber som har planlagt årsmøte i disse tider. Torsdag 12. mars besluttet NIFs generalsekretær at alle idrettslag gis dispensasjon fra fristen om å avholde årsmøte innen 31. mars. Ny frist er 15. juni.

FK Bodø/Glimt har i dag, fredag 13. mars sendt ut følgende info til sine spillere i barne- og ungdomsavdelingen og dette kan være til hjelp til andre klubber i forhold til retningslinjer.

Bodø/Glimts medisinske apparat har laget følgende retningslinjer for alle våre spillere i barne- og ungdomsfotballen:

  • Ingen trener sammen med andre spillere/venner nå i helga
  • Tren individuelt for deg selv eller sammen med mor/far/søsken, inne eller ute
  • Ingen trener på fotballbaner eller andre stengte kommunale idrettsanlegg
  • Dette gjelder alle barne- og ungdomsspillere i Bodø/Glimt
  • Nye retningslinjer kommer på mandag

Innstranda oppfordrer alle lag og spillere til å følge dette.