Trening og arrangement

Vi er kjempeglade for at treningsaktivitet i grupper kan gå sin gang igjen, samtidig som vi må innse at vi ikke kan planlegge flere renn denne sesongen.

Trening og arrangement

Smitteverntiltakene setter fremdeles en grense på 50 delakere på utendørsarrangement. Det betyr at vi dessverre ikke kan gjennomføre flere cuprenn denne sesongen, da antallet gjelder både løpere og ledere, slik at et renn vil kunne ha maks 25 løpere på startstreken. Det vil bli vanskelig å begrense antallet til så få, og vi avslutter derfor årets cuprenn og Telenorkarusell. Vi er glade for at vi har kunnet gjennomføre en del renn, og det har vært en fantastisk respons og stor deltakelse. Vi håper at mange av våre unge løpere har fått mersmak, bruker de fortsatt fine forhold i marka og på Bestemorenga så lenge de varer, og er tilbake på startstreken i kommende sesong.

Det har vært en sesong preget av uforutsigbarhet og for av mange løpere svært få renn de kunne delta på. Nå er det off-season for våre satsende løpere, og vi håper at de om noen uker er klare til å ta tak i å lage et godt treningsgrunnlag for kommende sesong. Vi håper på at lokale, regionale og nasjonale arrangement kan gå av stabelen igjen neste sesong, og at løperne får noe mer normalitet og forutsigbarhet i sin treningshverdag.

DBL