KM i Bodø 27.-28.februar AVLYST

I tråd med den nye forskriften som gjelder begrensning av sosial kontakt i Bodø kommune er kretsmesterskapet blitt avlyst. Det er selvsagt veldig synd, men sånn er situasjonen jo i disse tider. Per nå er det ikke tatt noen avgjørelser om evt utsettelse, det må vi komme tilbake til i samråd med kretsen. Vi håper at alle som hadde begynt turen til (eller kommet seg til) Bodø har kommet seg trygt hjem igjen, og vi håper at vi etter hver kan møtes til skirenn igjen.

KM i Bodø 27.-28.februar AVLYST
Det har blitt mange endringer i terminlista, og en av dem er bytte på øvelser mellom arrangørene i Mosjøen og Bodø, der Mosjøen nå overtar programmet for KM del 2, mens vi arrangerer øvelsene for KM del 1, med de tilpasninger som trenges ifm gjeldende retningslinjer. En viktig endring er at det ikke vil være klasser for senior, da åpning for skirenn kun gjelder barn og unge.
Arenakartet viser hvor det er parkering og hvor kohorten kan være og de som ikke er del av kohorten. Det vil bli satt opp sperringer og maerking av arenaområdet kan være noen meter justert i forhold til kartet.
Løyper bli ikke kjørt fredag pga forholdene. De kjøres i lørdag  tidlig. Tilreisende kan gå gjennom løypa mellom kl 17-19 i ettermiddag. Andre som kjenner løypa bes om å ikke gå der fredag. 
Løypene blir også stengt til 10.30 lørdag - for at de skal kunne sette seg etter kjøring.  
Det blir kjørt spor på sletta og opp i akebakken for skitesting. 
Dere finner oppdatert informasjon og rutiner for smittevern i invitasjonen.
Påmeldingen skjer via Terminlista i minidrett, og fristen er 24.februar Det vil ikke være mulig med etterpåmeldinger.
Lørdag er det KM i intervallstart klassisk normaldistanse for mesterksapsklassene 13år- junior, samt rekruttklasse for 12-åringer.
Søndag er det KM i fellesstart fristil lange distanser for 13-junior og rekruttklasse 12 år, samt sonerenn fristil for løperne 8-11 år. Distansene finner dere i terminlista.
Begge dagene kommer hele stadionområdet og løypenettet på Bestemorenga til å være forbeholdt deltakere og ledere som er i kohorten for KM, samt arrangørstaben, og det vil ikke være mulig for andre å bruke løypenettet under arrangementet.
For aktuelle oppdateringer, følg oss på vår facebookside.
Velkommen!
DBL
Sveinung B Råheim
Sveinung B Råheim