KM del 1 i Seljeåsen

Det har vært en flott helg med mange gode resultater og kretsmestere for IIL under den nasjonale KM-helgen.

KM del 1 i Seljeåsen

Kretsmesterskapet for Nordland skikrets ble arrangert av IL SISO 25.-26.januar for klassene 13 år og eldre. Det ble godt med snø og fine forhold. Dessuten ble det arrangert sonerenn for løpere fra 8 år, der klubben også stilte med mange deltakere.

Lørdag fikk klubben 3 kretsmestere i fellesstarten, som faktisk var de første i fellesstart og lange distanser i kretsens historie:

David Bertnes Leite gikk nok en gang til topps i klassen G15 på 7,5km, der han ikke bare gikk fortest av 8 løpere i G15, men spurtslo også vinneren i G16 som startet i samme feltet.

I fellesstart 30km (M19/20 og Menn senior) ble det 2 kretsmestere for IIL: Både Henrik Blix og Håvard Solbakken tok hver sitt gull, der de klarte å mobilisere krefter til et spurtoppgjør etter 3 mil, hvor Blix klarte å komme først over målstreken, rett før Solbakken. 

På søndag forsvarte både David og Henrik sine titler med 2 nye gull i fristil på hhv 5 og 10 km.

Ellers ble det flere fine pallplasseringer og mange gode opplevelser i Seljeåsen. Takk til IL SISO for et flott arrangement. KM del 2 arrangeres av IIL som en dundrende sesongavslutning før påske, og vi gleder oss!

Roger B Leite
Roger B Leite
Linnea Solbakken
Linnea Solbakken
Linnea Solbakken
Roger B Leite
Roger B Leite