Treninger og trenere

Det er fortsatt mye sommer igjen, samtidig som mange begynner å kjenne at oppkjøringa og treninga for høsten og kommende sesong er i gang.

Treninger og trenere

Treningsgruppene i de ulike aldergruppene har organisert seg for kommende treningssesong: 09, 08, 07 og 06 har felles treningsgruppe, 2010 og 2011 trener sammen, og informasjon om trenignene deles i deres respektive facebookgrupper. I disse treningsgruppene er det flere av foreldrene som deler treneransvaret. Vi kommer med mer info om  treningsgruppene for 2012 og yngre i løpet av tidlig høst.

04-05 - Hovedlandsrenngruppa - fortsetter som treningsgruppe med Sverre Haugland som hovedtrener, som også er sportslig leder for denne gruppa samt juniorgruppa.

Juniorene (00-03) trener også i år sammen med flere gjester fra naboklubber som går på skole på Bodin idrettsfag, og har fått ny trener fra denne sesongen: Vi ønsker Arne Fodstad Karlsen velkommen i klubben.

Per dags dato mangler vi en sportslig leder for gruppene 2006 og yngre, som har et ansvar for koordinering av treningene, kontakten mellom trenerne og styret, deltakelse på samlinger mm. Det er ingen stor jobb, men for å kunne tilby gode og artige trenigner, trenger vi en person som tar dette ansvaret. Ta kontakt med Sverre Haugland eller noen av oss styret om DU vil bidra i denne rollen.

For løperne 04 - 09 inviterer Valnesfjord IL til samling 16.-18.august. Påmeldingsfristen er gått ut, men om noen ikke rakk å melde seg på, så ta kontakt med Mathias Djupvik i VIL, der er fortsatt plass! Juniorene er på samling i Alsvåg 15.-18.august, der de trener med tidligere landslagssjef Vidar Løfshus og flere seniorløpere på landslags- og rekruttnivå. HL-gruppa har egen samling uka etter. 

Kretssamlinga på Røkland arrangeres 13.-15.september, og påmeldinga skjer via minidrett på kretsen sine hjemmesider!

Sverre Haugland