Sesongen 2018/19

En liten påminnelse om rutiner rundt påmelding og annet i forbindelse med skirenn.

Kretsrenn, nasjonale renn og rutiner

Påmelding skjer via linken i terminlista. Derfra kobles en videre til mindrett, der alle som er registrert som medlem i IIL langrenn har en profil. I de fleste tilfellene betales rennavgift på etterskudd, det vil si at klubben får faktura, og dekker avgiften for sine medlemmer, så lenge de stiller. Dersom noen ikke møter til start uten å gi beskjed, vil det faktureres til den enkelte i etterkant.

Det er viktig at alle overholder påmeldingsfrister, da det skaper mye ekstraarbeid for arrangøren om det kommer etterpåmeldinger. Der blir det også gebyrer, som ikke klubben dekker, men den enkelte.

Alle løpere fra 13 år må ha skilisens, og dere bes nok en gang sjekke om den er betalt. Om det er problemer med minidrett, eller lisens, ta kontakt med dorothea.blix@gmail.com 

Løpere fra 11 år skal ha egen emitbrikke, selv om mange arrangører låner ut brikker til eldre klasser også. Ev leiegebyr dekkes av løperen selv.

De fleste nasjonale renn (Norgescup, Hovedlandsrenn) betales direkte i minidrett, og der velger dere "klubben betaler". Trond Vegard på kontoret sjekker jevnlig påmeldinger i systemet, og det er lurt å ikke vente til siste dagen med påmelding, slik at kontoret rekker å legge inn betaling innen fristen.

AN
AN