IIL G19 SØKER NY HOVEDTRENER

Vi søker en motivert og engasjert hovedtrener til våre unge gutter i klubbenVi søker ny hovedtrener til vårt G19 lag!

Innstranda il er en breddeklubb i Nordland med tilhørighet til bydelen Mørkved i Bodø. Klubbens A-lag rykket denne sesongen opp til all norsk 3. divisjon og samarbeider tett med G19-laget. Visjonen er å produsere lokale gode spillere, som bidrar til «flest mulig, lengst mulig».

Beskrivelse av ansvarsområder og arbeidsoppgaver.

Vi søker en motivert og engasjert hovedtrener til våre unge gutter i klubben. Du vil få ansvaret for å planlegge og gjennom føre trening og kamp med G19-laget, samt 5. divisjon (IIL 2). IIL 2 er et samarbeidslag mellom A-laget og G19. Dette for å skape en best mulig kamphverdag for alle. Du vil få med deg flere personer i støtteapparatet, men vit at du er sjefen.

Ønskede kvalifikasjoner.

Søkeren trenger ingen spesielle kvalifikasjoner, dog er trenerkurs etc. en veldig god start. Erfaring innenfor fotball og lagledelse er også viktig, da vi har flere unge og engasjerte spillere som trenger en strukturert treningshverdag.

Ønskede personlige egenskaper.

Vi søker en person som er motivert, engasjert og som tar ansvar for sitt eget lederskap. Vi søker en trener som kan stille krav, men samtidig legge til rette for utvikling og samarbeid på G19. Treneren må være strukturert og ha fotballfaglig forståelse som blir tatt i bruk under treningsplanlegging og gjennomføring.

Fordeler i Innstranda IL

Dette er ingen 100% stilling som man vil tjene seg rik på. Vi vil så klart kunne legge til rette for en viss kompensasjon utfra behov. I all hovedsak er dette en jobb for deg som ønsker å samarbeide med og i en fantastisk klubb, med mange engasjerte frivillige i og rundt klubben. Du vil få opprettet nye kontakter og det vil bli lagt til rette for trenerkurs. Det vil også være et tett samspill mellom a-laget og g19 da begge lag representerer gruppa FOTBALL HERRER.

Om dette skulle være av interesse ta kontakt med oss!

Kontaktinformasjon:

Øystein Havig, Kontaktperson IIL G19:

Telefon: 90076337     

 

Sosiale medier

Facebook:

Hovedbruker: Innstranda idrettslag

Fotball Herrer: Innstranda IL A-lag

Instagram:

Hovedbruker. Innstrandaidrettslag

Fotball Herrer: iilherrer

Werner Jusnes