RULLESKIRENN PÅ BESTEMORENGA 4. SEPT.

Resultatlista finner dere her i artikkelen vedlagt som pdf.
Den 4.september er det duket for ny skifest på Bestemorenga. Også i år starter vi rennsesongen i IIL langrenn sammen med naboklubben Tverlandet IL med et rulleskirenn i klassisk stilart. Vi håper på at mange Saltenløpere stiller, og gir en tøff konkurranse til Team Koteng Edissen sine løpere, som deltar på rennet som del av sin samling i Saltenområdet.

Rulleskirenn på Bestemorenga

Det er klasser fra 11 år og eldre. Løpere 11-14 år starter i fristil, klasser fra 15 år og eldre i klassisk stil i fellesstart. Dere finner distanser og påmelding i terminlista. Fristen for påmelding er 2.september.

Det er fremdeles en deltakerbegrensning på 200 personer og vi registerer alle som deltar, både løpere og tilskuere i stadionområdet. Informasjon om smittevern og registrering legges ut her.

Alle deltakere som er fylt 13 år må ha gyldig lisens. De som ikke har årslisens, kan kjøpe engangslisens på rennkontoret. Årslisens gjelder fram til 1.oktober. Dersom du vil delta i veteranklassen og ikke har muligeht å melde deg på via minidrett, sender du mail til tidtakeriil@gmail.com med navn og klasse du vil delta i.

Følg oss på vår facebookside for mer info om renndagen, om våre supre sponsorer, tidspunkter og aktuelle nyheter.

Smittevernregler

Registreringsskjema til nedlasting

stadionkart

Startliste

Klasser, distanser, runder

Resultatliste