Damelaget i håndball søker nye spillere

IIL damer ønsker flere spillere til kommende sesong.

03.08.202111:37 Torbjørn Ludvigsen
Har du spilt håndball noe tidligere og har lyst å prøve deg igjen? Innstranda damelag er en bra gjeng i alderen 20 til 45. Vi trener normalt hver søndag kl. 19.30-21.30, og hvis dette kan passe deg så ta kontakt for å teste et par ganger før du bestemmer deg.
Oppstart søndag 15. august!
Vi er opptatt av å bygge laget på og utenfor banen, derfor er det krav til oppmøte som betyr at det er sykdom, turnusjobb eller andre spes forhold som er ok ift fravær - dette betyr at vi ikke er et lag hvor folk bare slenger innom når det passer men at vi har en stabil og solid spillerstall som trives og som prioriterer de 2 timene vi trener håndball sammen i uka.
Utover dette oppfordrer vi alle til å trene mye annet ellers i uka, som også kommer oss tilgode som et lag når vi trener sammen.
Vi gleder oss til kamper og treninger utover høsten og håper du vil være med på laget. Høres dette interessant ut, ta kontakt med Hanne Olafsen.
, click to open in lightbox

Mangfold - Artig - Utvikling - Respekt

Mangfold - Artig - Utvikling - Respekt

Innstranda IL (IIL) er blant Nord-Norges største idrettslag, stikkord er mange medlemmer, stor bredde, høy aktivitet, store arrangement og idrett for alle.

IIL er et fleridrettslag med mange ulike tilbud og rom for alle. Gruppene som utgjør Innstranda IL er: Allidrettsskole, Basketball, Fotball, Håndball, Idrett for utviklingshemmede,    Langrenn, Paraidrett, Skiskyting og Volleyball. 

MANGFOLD - ARTIG - UTVIKLING - RESPEKT