ÅRSMØTE OG VALG - LANGRENN

Langrennsgruppa holder årsmøtet på Bestemorstua 10. juni, 18.00 - 20.00.

Årsmøte IIL-Langrenn
27.04.202114:58 Dorothea Blix 2
Det er vanlige årsmøtesaker og valg av styret. Vi trenger flere engasjerte medlemmer i styret, og kanskje DU kunne tenke deg et verv?
Hvis du kjenner at dette kunne være interessant (eller hvis du vet om noen som du tenker er en god kandidat) ta kontakt med valgkomiteen. Da kan du få sagt litt om hva DU brenner for og du kan stille alle de sprøsmålene rundt styrearbeidet som du lurer på. 
Ta kontakt med Dorothea Blix i valgkomiteen, enten på mail dorothea.blix@gmail.com eller på telefon 95245214. Og det er helt ufarlig: du selger ikke din sjel ved å ta kontakt, men vi håper at mange lurer på hva de kan bidra med. Kanskje det er mye mer givende og artig enn det du trodde?
Valgkomité består i år av Dorothea Blix og Bård Kristiansen.
Har du saker til styremøtet, så meldes de til eiter@online.no 
Påmelding: eiter@online.no innen 9.juni.
Forbehold om at møtet flyttes til Teams dersom smittevernkrav og/eller smittevernvurderinger tilsier at det blir nødvendig.
Velkommen!!
Mvh. Styret IIL langrenn
, click to open in lightbox

Mangfold - Artig - Utvikling - Respekt

Mangfold - Artig - Utvikling - Respekt

Innstranda IL (IIL) er blant Nord-Norges største idrettslag, stikkord er mange medlemmer, stor bredde, høy aktivitet, store arrangement og idrett for alle.

IIL er et fleridrettslag med mange ulike tilbud og rom for alle. Gruppene som utgjør Innstranda IL er: Allidrettsskole, Basketball, Fotball, Håndball, Idrett for utviklingshemmede, Langrenn, Paraidrett, Skiskyting og Volleyball. 

MANGFOLD - ARTIG - UTVIKLING - RESPEKT