NYTTÅRSRAKETTEN 2020 UTSATT

På grunn mangel på snø kan vi dessverre ikke arrangere den tradisjonelle Nyttårsraketten 2020 den 31.desember. Arrangørstaben jobber med muligheter for en alternativ dato og kommer med informasjon snarest mulig.

Vi ønsker alle skiløpere og støttespillere en fortsatt god jul og et godt år 2021, og håper at vi sees i løypa om ikke så veldig lenge.

Nyttårsraketten 2020 UTSATT
16.12.202016:54 Dorothea Blix 2

Informasjon om påmelding finner dere i innbydelsen. Denne er også vedlagt terminlista på NSK sin hjemmeside. Det lages også en smittevernplan som legges ut her.

Det blir klubbvis påmelding per mail til dorothea.blix@gmail.com. Fristen er 28.desember, og det er ikke mulig å melde på etter fristen. 

For IIL gjelder samme fristen. Trenere melder på lag i sin aldersgruppe til samme maildresse.

DBL
, click to open in lightbox

Mangfold - Artig - Utvikling - Respekt

Mangfold - Artig - Utvikling - Respekt

Innstranda IL (IIL) er blant Nord-Norges største idrettslag, stikkord er mange medlemmer, stor bredde, høy aktivitet, store arrangement og idrett for alle.

IIL er et fleridrettslag med mange ulike tilbud og rom for alle. Gruppene som utgjør Innstranda IL er: Allidrettsskole, Basketball, Fotball, Håndball, Idrett for utviklingshemmede, Langrenn, Paraidrett, Skiskyting og Volleyball. 

MANGFOLD - ARTIG - UTVIKLING - RESPEKT