SULLAND NYTTÅRSCUP MÅ DESSVERRE AVLYSES

Hunstad FK og Innstranda IL har bestemt seg for å avlyse Nyttårscupen i fotball som skulle gå av stabelen 15. – 17. januar 2021 i Nordlandshallen.

Sulland Nyttårscup 2021 avlyst
28.11.202014:42 Torbjørn Ludvigsen

Sulland Nyttårscup 2021 avlyses

Beslutningen om å avlyse turneringa skjer på grunn av restriksjonene som følge av korona-situasjonen. Turneringa har de siste årene samlet opp mot 200 lag, og har vært en fin åpning på fotball-året. Avgjørelsen om å avlyse har vært enkel ut fra en vurdering omkring utviklingen i smittesituasjonen i den senere tid generelt i samfunnet, og ikke minst i forhold til smittereglene som gjelder for et slikt arrangement. Selv om vi har et stort ønske om å arrangere en god og trygg turnering for barn og ungdom, ser vi at det såpass store utfordringer med å gjennomføre denne innenfor sikre smitterammer, at vi ikke ser noen annen utvei med å avlyse årets turnering.  Som hovedsponsor, står Sulland AS helt bak avgjørelsen og ser fremover sammen med Hunstad FK og Innstranda IL til Sulland Nyttårscup 2022. 

Med hilsen

Hunstad FK og Innstranda IL

, click to open in lightbox

Mangfold - Artig - Utvikling - Respekt

Mangfold - Artig - Utvikling - Respekt

Innstranda IL (IIL) er blant Nord-Norges største idrettslag, stikkord er mange medlemmer, stor bredde, høy aktivitet, store arrangement og idrett for alle.

IIL er et fleridrettslag med mange ulike tilbud og rom for alle. Gruppene som utgjør Innstranda IL er: Allidrettsskole, Basketball, Fotball, Håndball, Idrett for utviklingshemmede, Langrenn, Paraidrett, Skiskyting og Volleyball. 

MANGFOLD - ARTIG - UTVIKLING - RESPEKT