INFORMASJON OM RULLESKIRENN PÅ BESTEMORENGA 29. AUGUST

Snart braker det løs i rulleskianlegget. Her finner dere oppdatert informasjon som gjelder ifm smittevern og tiltak som er viktig for deltakerne og tilskuerne.

Rulleskirenn på Bestemorenga

Vedlagt finner dere startlista. Dere finner rennet dessuten på eq-timing med liveresutater i morra!

Med utgangspunkt i NFS sin smittevernveileder, har vi foretatt noen endringer i rennprogrammet for deltakerne og tilskuere:

Vi må registrere alle som møter opp, både deltakere og tilskuere, med navn og telefonnummer ifm et mulig behov for smittesporing. Vedlagt finner dere et registreringsskjema som pdf, som vi ber dere printe ut å fylle ut før dere kommer. Da kan dere enkelt levere skjemaet til personen som står i slusen ved inngangen. Hvis de fleste rekker å fylle ut skjemaet før ankomst, går registreinga fort og smidig. Takk for hjelpa!

Vedlagt finner dere løypekart, der traseen er merket for de ulike distansene. Dessuten er det merket av hvor dere parkerer og hvor vi lager sluse for å komme seg inn på arena. OBS! Det er svært viktig at alle benytter seg av den angitte parkeringsplassen og inngangen, slik at vi får registrert alle.

Det blir selvsagt salg av kaffe og kake og saft og det som hører til et skirenn. Det blir satt opp telt for utslg, og vi har bestilt fint vær, slik at det blir god plass å sitte utenfor.

Det blir ikke fellesstart, men intervallstart i alle klassene. Det blir laget sluse ved start og mål, og vi sørger for mulighet for å holde god nok avstand.

Vi setter et tak på deltakere på 100, og til tross for at vi ønsker at det heies på løperne, oppfordrer vi til å begrense antall personer i støtteapperatet som følger med løperne. Det settes et tak på til sammen 200 personer under arrangementet, slik myndighetenes retningslinjer tilsier.

Det vil være tilgang til toaletter, men ikke garderober og dusj.

Smittevernreglene for arrangementet finner dere nå som vedlegg her. Merk at disse kan oppdateres framover ved behov ut fra situasjonen ifm pandemien. Vi har både sikkerhetsansvarlig/ lege og ansvarlig for smittevern i arrangørstaben.

Vi ber alle om å følge med på vår facebookside, der vi deler og oppdaterer aktuell informasjon. Vi følger med situasjonen og følger de til en hver tid gjelde rutiner fra myndighetene. Det er avgjørende for oss at alle deltakerne føler seg trygge og får en god opplevelse.

Smittevernregler

Registreringsskjema til nedlasting

Startliste

Resultatliste

Sveinung B Råheim