Malingsavtale - Flügger

Flügger-Andelen gir medlemmene mulighet til å handle med 20 % rabatt i den lokale Flügger farve-butikken, Jernbaneveien 34 på Rønvikleira. De bidrar med 5 % klubbstøtte beregnet på det medlemmene har handlet for.

Info
07.03.201822:05 Monja Lien

Inntektskilde for IIL

Flügger Farve har lansert et nytt konsept som heter FlüggerAndelen. Dette er et konsept som gir nye inntektsmuligheter for oss i Innstrandens IL. Den fungerer egentlig på samme måte som Grasrotandelen til Norsk Tipping.

Flügger er en samarbeidspartner med Norway Cup og lanserte konseptet på årets arrangement.

 

Flügger-Andelen gir medlemmene mulighet til å handle med 20 % rabatt i den lokale Flügger farve butikken, Jernbaneveien 34 på Rønvikleira. De bidrar med 5 % klubbstøtte beregnet på det medlemmene har handlet for.

 

Dette kan være en stor potensiell inntekt for klubben, "Alle trenger maling" - 40 % av oss pusser opp i løpet av året.

Eksempel: Hvis det er 300 kjøpere og en kost på 3.000,- pr. prosjekt, så vil dette bidra med 45 000,- i klubbstøtte.

I butikken sier dere bare at dere kommer fra Innstrandens 

LØP OG KJØP!

Mangfold - Artig - Utvikling - Respekt

Mangfold - Artig - Utvikling - Respekt

Innstranda IL (IIL) er blant Nord-Norges største idrettslag, stikkord er mange medlemmer, stor bredde, høy aktivitet, store arrangement og idrett for alle.

IIL er et fleridrettslag med mange ulike tilbud og rom for alle. Gruppene som utgjør Innstranda IL er: Allidrettsskole, Basketball, Fotball, Håndball, Idrett for utviklingshemmede, Langrenn, Paraidrett, Skiskyting og Volleyball. 

MANGFOLD - ARTIG - UTVIKLING - RESPEKT