Bodø Langrenn

Samarbeid mellom naboklubbene skal gagne løpere i Bodø.

Bodø Langenn
05.06.201908:00 Torbjørn Ludvigsen

Etter initiativ fra Sverre Haugland og Mads Pinnerød fra hhv IIL langrenn og Tverlandet IL, starter klubbene et samarbeid for løpere fra klassene G/J 15 år og opp til eldre junior M/K 19/20 år. 

Tanken er at satsende løpere skal få et enda bedre treningstilbud i Bodø, og som junior heller velger å fortsette å bo i Bodø framfor å forlate Nordland. Bodin vgs Idrettsfag er også med på laget.

Flere løpere fra klubben har hatt svært gode resultater i årene som har vært, med Eirik Solvang 2 rekruttlaget Team Veidekke Nord-Norge, Ask Kleist Godal og Jørgen Jakola på Team SNN, og flere gode junioresultater. Samarbeidet skal bl a bidra til at flere satser videre også etter de første juniorårene.

Les mer i artikkelen fra Avisa Nordland HER:

Stian Høgland

AN 050619

, click to open in lightbox

Mangfold - Artig - Utvikling - Respekt

Mangfold - Artig - Utvikling - Respekt

Innstranda IL (IIL) er blant Nord-Norges største idrettslag, stikkord er mange medlemmer, stor bredde, høy aktivitet, store arrangement og idrett for alle.

IIL er et fleridrettslag med mange ulike tilbud og rom for alle. Gruppene som utgjør Innstranda IL er: Allidrettsskole, Basketball, Fotball, Håndball, Idrett for utviklingshemmede, Langrenn, Paraidrett, Skiskyting og Volleyball. 

MANGFOLD - ARTIG - UTVIKLING - RESPEKT