November - action

Denne helga, 2.-4.november, var så å si alle i langrennsgruppa i sving, og på mange ulike arena.

November - action
03.11.201817:16 Dorothea Blix 2

På Barnas idrettsdag har alle foresatte i våre treningsgrupper stilt på rigging og/ eller som instruktører på langrensstasjonen. Der er det dessuten løperne fra HL-gruppa (15-16-åringene) og to av juniorene i aksjon for å lede trening med stafetter, koordinasjon, hurtighet og styrke. Årets stasjon har fått et lite moderniseringsløft, der bl a Julianne Haukland Eide, en av våre unge trenere, har bidratt med nye øvelser.

En gjeng fra treningsgruppa 13-15 år var veldig klar for å sette seg i bilen og nyte de nykjørte løypene i Jakobsbakken. Deilig med snø tidlig i november, og å bytte ut rulleski med snø under treningsski var en virkelig høydare, syntes Frida, Vetle, David og Nora.

I vår juniorgruppe er det ca halvparten, Johan, Nikolai, Petter og Amund, som holder til i Meråker, der det har kommet noe snø som gir flotte treningsforhold. Våre bodøbaserte satsende løpere, Oskar, Henrik og Elias, samt Tobias fra Splint IL som trener sammen med oss, er som del av Team Nordland på samling på Mo denne helga. Der har det vært testløp på lørdag, og søndagens langtur går på snø, siden det er fine forhold og kjørte løyper ved Umbukta.

Vår utøver på paralandslaget rekrutt A, Isabell Valen, kom tidligere denne uka tilbake fra en tøff samling på Mallorca, og er allerede i gang med økter hos Olympiatoppen og ParaUng. Dere kan lese mer om hennes satsing på internasjonalt nivå hos Skiforbundet.

Livet er godt for skifamilien!

Elin C Haugland
, click to open in lightbox
Roger B Leite
, click to open in lightbox
Egil Fjellheim
, click to open in lightbox
Isabell Valen
, click to open in lightbox

Mangfold - Artig - Utvikling - Respekt

Mangfold - Artig - Utvikling - Respekt

Innstranda IL (IIL) er blant Nord-Norges største idrettslag, stikkord er mange medlemmer, stor bredde, høy aktivitet, store arrangement og idrett for alle.

IIL er et fleridrettslag med mange ulike tilbud og rom for alle. Gruppene som utgjør Innstranda IL er: Allidrettsskole, Basketball, Fotball, Håndball, Idrett for utviklingshemmede, Langrenn, Paraidrett, Skiskyting og Volleyball. 

MANGFOLD - ARTIG - UTVIKLING - RESPEKT