w

Innstranda IL A-laget, sesongen 2018

28.09.201811:48 Simon Berg Jacobsen

Sesongen 2018, IIL Herrer

Vårt herrelag har til nå spilt 14 av 16 kamper, der de har vunnet 4, spilt 3 uavgjort og tapt 7. Sesongen åpnet ganske tregt med bare 1. poeng på de første 6 kampene. Onsdag 13. juni kom årets første 3 poenger mot byrival Grand Bodø. Videre har guttene slått Åga, og Grand Bodø igjen. De har også vist et meget høyt toppnivå da de har spilt 1-1 mot serie favoritt Mo IL og også tatt poeng mot fauske i SKS-arena.

Herrelaget har under årets sesong fått inn en del nye spillere, både kjente og noen kanskje litt ukjente. Samarbeidet med jr-og rekrutt gruppa har vært meget godt, og begge gruppene har dratt nytte av å låne spillere fra hverandre. På a-laget har førsteårs-juniorer som Noman Khan, Martin Andersen, Kristian Haslerud og Andreas Nøtnes vært med i kamptropp i 4.div, der to av dem også til tider har spilt fast!

Årets tropp i 4.div:

Hovedtrener - Sture Karlsen

Assistent - Bjørn Tore Aas

Nr 2 - Vegard Wiik Henriksen

Nr 3 - Jan Aleksander Kristensen

Nr 5 - Waqar Khan

Nr 6 - Markus Theigmann Hanssen

Nr 7 - Simon Berg Jacobsen

Nr 8 - Adrian Gudvangen

Nr 9 - Magnus Skogvold 

Nr 10 - Fredrik Dølvik

Nr 13 - Matias Skoglund

Nr 14 - Ola Pedersen

Nr 15 - Sander Novik

Nr 16 - Anders Andor Hansen

Nr 17 - Teodor Kristiansen

Nr 18 - Andreas Vold Knudsen 

Nr 19 - Patrick Elvevold 

Nr 20 - Jim Robin Henriksen

Nr 22 - Markus Rafaelsen

Nr 23 - Erik Hansen

Nr 25 - Emil Hjemseth Olsen

Nr 47 - Noman Khan

Nr 49 - Martin Andersen

Nr 99 - Eskil Antonsen

Treningsavgift fotball herrer

Treningsavgift fotball herrer
Treningsavgiften er kostnaden for å delta på et lag og skal dekke utstyr, seriespill (påmelding, forsikring, dommerutgifter etc.), banedrift sommer og vinter, klubbhus, garderober, vedlikehold, administrasjon. Treningsavgiften er tilpasset det tilbudet man får og varierer derfor både på årstrinn og nivå. 

Innstranda benytter seg av systemet Superinvite til treningsavgifter for at dette skal bli enklere og bedre for spillere, foreldre og administrasjonen. Her betaler du med et hvilket som helst visa eller kredittkort.

 

Betal her for fotball herrer