w

Velkommen til Sport Norge Cup 2019

Innstranda IL og Sport Norge inviterer alle fotballjenter til Sport Norge Cup 25. – 28. april 2018.

27.01.201915:25 Torbjørn Ludvigsen

Velkommen til Sport Norge Cup 2019 25.-28. april 
Innstranda IL og Sport Norge inviterer alle fotballjenter til Sport Norge Cup 25. – 28. april 2018. Sport Norge Cup 2019 er en flott oppkjøring til sesongen, og her kan man gjøre siste justeringer og fin-puss før det braker løs i serien. Aldersklasser og bruk av overårige spillere følger Norges Fotballforbund sine regler. Sport Norge Cup setter opp dommere i alle klasser.I årets turnering har vi valgt å gjøre noen endringer i klassene J13 t.o.m J16. For lokale lag vil turneringa i disse klassene (J13, J14, J15 og J16) kunne starte med kamper allerede på torsdag 25. april. I tillegg er det begrenset antall plasser i disse klassene, slik at når klassen er full vi man havne på venteliste. Vi oppfordrer lag til å melde seg på selv om man havner på venteliste - vi kan justere antall lag i hver klasse, som betyr at lag kan bli tatt inn fra venteliste.

Påmeldingen åpnes tirsdag 29. januar, og siste mulighet for påmelding er 31. mars.

Sport Norge 2019 har mailadressen sportnorgecup@gmail.com

Treningsavgift fotball

Treningsavgift fotball
Treningsavgiften er kostnaden for å delta på et lag og skal dekke utstyr, seriespill (påmelding, forsikring, dommerutgifter etc.), banedrift sommer og vinter, klubbhus, garderober, vedlikehold, administrasjon. Treningsavgiften er tilpasset det tilbudet man får og varierer derfor både på årstrinn og nivå. 
Innstranda benytter seg av systemet Superinvite til treningsavgifter for at dette skal bli enklere og bedre for spillere, foreldre og administrasjonen. Her betaler du med et hvilket som helst visa eller kredittkort.


  • Betal Her for fotball damer

  • Betal Her for fotball herrer

  • Betal Her for fotball ungdom

Hovedsponsor fotball