w

Helgen 30. august - søndag 1. september arrangeres Nordvik Bodø Cup 2019!

23.01.201915:59 Torbjørn Ludvigsen

Helgen 30. august - søndag 1. september arrangeres Nordvik Bodø Cup 2019!

Turneringen er nå åpen for påmelding HER:


Vi har hatt en fin økning i deltakende lag, og de siste årene har vi hatt over 200 påmeldte lag. Vi har lag fra hele Nordland og svært gledelig ser vi at det blir stadig flere lag fra kretsene rundt oss også.
For tilreisende lag kan vi bl.a. tilby overnatting på sentrumsnære skoler, i tillegg er vi behjelpelig med transport når dere kommer til Bodø og så frakter vi dere til og fra kamp.

Nordvik Bodø Cup har som målsetting å arrangere en fotballturnering for barn og ungdom hvor inkludering, fotballglede og fair play settes høyest!

bodocup@gmail.com
Bodø Cup Postboks 252
8001 Bodø
Kontonummer:
4509.11.98324

Treningsavgift fotball

Treningsavgift fotball
Treningsavgiften er kostnaden for å delta på et lag og skal dekke utstyr, seriespill (påmelding, forsikring, dommerutgifter etc.), banedrift sommer og vinter, klubbhus, garderober, vedlikehold, administrasjon. Treningsavgiften er tilpasset det tilbudet man får og varierer derfor både på årstrinn og nivå. 
Innstranda benytter seg av systemet Superinvite til treningsavgifter for at dette skal bli enklere og bedre for spillere, foreldre og administrasjonen. Her betaler du med et hvilket som helst visa eller kredittkort.


  • Betal Her for fotball damer

  • Betal Her for fotball herrer

  • Betal Her for fotball ungdom

Hovedsponsor fotball