w

Kretssamling har Bestemorstua som base

Aldri så galt at det ikke blir noe godt ut av det:
3.-7.oktober skulle samlinga til kretslaget Team Nordland, i samarbeid med Bodin og Mosjøen videregående skole, gjennomføres tradisjon tro på Vestvatn.

Kretssamling på Bestemorstua
03.10.201821:07 Dorothea Blix 2

Når det så ble for mye snø (!!!!) på fjellet og glatte veier til å gjennomføre kvalitetsøkter på ski og løping, ble løsninga å flytte samlinga til Bestemorenga, med nydelige treningsforhold og Bestemorstua som base.

Nordland skikrets og Bodin vgs som står som arrangør av samlinga er svært glad for at IIL administrasjonen hev seg rundt og gjorde det mulig for oss å flytte samlinga på svært kort varsel. Vi trives kjempegodt her på Bestemorstua, og selv om Bodøløperne (inkl. Tverlandet, Skjerstad og Splint) er i kjente trakter, så er det trivelig å vise vårt fantastiske treningsterreng til løperne fra Mosjøen og Stokmarknes. Med juniorene er det også flere av 16-åringene i Salten med som hospitanter på juniorsamling.

Fra egen klubb har vi Elias Knutsen, Oskar Bakke, Henrik Blix, Andreas Blix og Armand Aune. Til helgen kommer også Jensine Jensen, Johanna Hunstad og Julie Ringberg.